×

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی:
مردمی بودن با شعار محقق نمی‌شود

  • کد نوشته: 8442
  • ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
  • 0
  • معاون سیاسی استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه در سطح جهان هیچ سرمایه‌ای بالاتر از اعتماد مردم به نظام‌های سیاسی نیست، بیان کرد: معیار مردمی بودن، اعتماد واقعی و قلبی مردم به مسئولان اجرایی در سطوح مختلف از جمله شهرستانی و استانی است و مردمی بودن با شعار محقق نمی‌شود.
    مردمی بودن با شعار محقق نمی‌شود
  • بازدیدها: 22

    وی با اشاره به اینکه نگاه مردم نسبت به مسئولان بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: اعتماد مردم به مسئولان اجرایی باید تا حدی تقویت شود که مردم برای مراجعه کاری به یک دستگاه اجرایی به دنبال آشنا و پارتی نباشند.شعار

    معاون سیاسی استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: اصلاح نگاه مردم به نظام مدیریتی بدون صرف هزینه هم قابل تحقق است و کارآمدی اصلی‌ترین رمز و راز آن به شمار می‌رود.

    وی تاکید کرد: تقویت اعتماد مردم باید در تمام دستگاه‌های اجرایی استان سرلوحه قرار گیرد و تمام کارکنانی که با مردم سر و کار دارند، در تحقق آن سهیم هستند.

    چارچوب مشخصی برای انتصابات وجود دارد

    معاون سیاسی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: شایسته‌سالاری از مسایل موثر بر نظام مدیریتی است و بر همین اساس اصول و چارچوب مشخصی برای انتصابات در استانداری آذربایجان‌شرقی قرار دارد که از جمله آنها، انتصاب بر اساس تجربه و تخصص و خودداری از جابه‌جایی از یک حوزه به حوزه غیرمرتبط دیگر است.

    «محمدزاده» با تاکید بر اینکه در انتصابات به ویژه در بدنه فرمانداری‌ها به دانش تخصصی توجه شده است، افزود: حدود ۵۰ درصد از فرمانداران استان دانش‌آموخته رشته‌های تخصصی از جمله علوم سیاسی، مدیریت و اقتصاد هستند.

    حدود ۵۰ درصد از فرمانداران آذربایجان‌شرقی دانش‌آموخته رشته‌های تخصصی هستند

    وی وفاداری راسخ به قانون اساسی، سیاست‌های جمهوری اسلامی و دولت وفاق ملی را از دیگر شاخص‌های انتصابات در آذربایجان‌شرقی عنوان کرد.

    وی همچنین به اولویت‌بندی کارها از سوی کارگزاران جمهوری اسلامی تاکید کرد و افزود: با توجه به محدودیت منابع، باید به اولویت‌ها توجه شود و امروز یکی از این موارد که تمام دستگاه‌های اجرایی را شامل می‌شود، جلب اعتماد مردم به نظام مدیریتی است.

    سه سند توسعه برای مراغه در حال تدوین است

    معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این جلسه به تدوین سه سند توسعه اشاره، و بیان کرد: وحدت و همدلی در این شهرستان بعد از استقرار دولت وفاق ملی و با همکاری مردم، نخبگان، گروه‌های مرجع و مسئولان تقویت شده و زمینه برای توسعه بیش از پیش فراهم شده است.

    «امین امینیان» ابراز امیدواری کرد که در مراغه نیز بر اساس سیاست‌های دولت چهاردهم، قدم‌های موثری برداشته شود و ادامه داد: این اسناد در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی و لجستیکی در حال تدوین است و تا اواسط اردیبهشت ماه برای تصویب به شورای برنامه‌ریزی استان ارسال می‌شود.

    وی با بیان اینکه در حوزه‌های اجتماعی و سیاسی وضعیت مطلوبی در شهرستان وجود دارد، افزود: برای رفع برخی از مشکلات اجتماعی و فرهنگی شهرستان نیز با مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد برنامه‌ریزی شده است.

    در این آیین «مینا گلی‌پور» جایگزین «داود آقایی» در جایگاه معاونت برنامه‌ریزی فرمانداری مراغه، «یوسف امیدی» جایگزین «ناصر امیر رحمتی» در بخشداری مرکزی و «حسین صاحب‌جم» جایگزین «علی تقوی» در بخشداری سراجوی این شهرستان شدند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *