بازدیدها: 113
وحید خدادادی/ یکشنبه هفته گذشتع، تبریز متاثر از حضور گرشاسبی فرماندار پشت درهای بسته تبریز و نشست خبری آقای استاندار روز پر حاشیه ای بود. دومین نشست خبری نماینده عالی دولت در استان با اصحاب رسانه در حالی برگزار شد که بیخ گوش استانداری، آقای فرماندار تاکنون در این مدت ، نشستی با رسانه ها برگزار نکرده است! / مس
ارائه گزارش عملکرد 6 ماهه در دستور کار سرمست قرار داشت و از این و به اعتراف خودش صحبت های اولیه وی بیش از مقدار نرمال جلسات خبری بود و ضیق وقت باعث شد تا به محض حضور در پشت تریبون از مرد شماره یک دولت در استان ها از این بابت گلایه و خاطرنشان کنیم که نشست های خبری با اصحاب رسانه باید در تایمی باشد که امکان طرح مشکلات و سوالات با فراغ بال بیشتری وجود داشته باشد.
سرمست در این نشست خبری ضمن برشمردن وظایف یک والی اظهار داشت که بخاطر دینی که به این خطه دارم، فارغ از بخشنامه ها و دستورالعمل ها عمل کرده ام! و امید دارم تا در سایه این تلاش های مجدانه تصویری ماندگار از ما در استان به یادگار بماند. وی همچنین مهم ترین وظیفه استاندار را تامین امنیت اقتصادی جهت سرمایه گذاری (لازم به ذکر است که طبق گزارش مرکز پژوهش های مجلس ما در امنیت سرمایه گذاری رتبه نازل 27 را دارا هستیم) با توجه به اهمیت آن و تحقق شعار سال دانست و با تنه ای به استانداران دولت های گذشته گفت که از شومن بازی و کارهای نمایشی گریزان است. وی همچنین از اعتقاد خود به امر مطالبه گری و طرح دغدغه های اجتماعی و فرهنگی به دور از انگ های امنیتی گفت و پرهیز از امنیتی شدن استان!
ما نیز به عنوان حلقه واسط بین دولت(به مفهوم عام آن) و مردم سعی کردیم تا در این نشست و در نوبت طرح سوال به مسائل کلیدی و ریشه ای استان پرداخت نماییم. ما به جهت قرابت سیاسی با دولت و نزدیکی خواستگاه های فکری و تلاش هایی که از بدو تشکیل دولت چهاردهم برای موفقیت آن صورت داده ایم، بدون لکنت و فارغ از فضای تعارف به والی محترم آذربایجان شرقی تاکید کردیم که مردم تبریز در آوردگاه انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری برای موفقیت رئیس جمهور محترم سنگ تمام گذاشته اند و حال بر ذمه شماست که بعنوان نماینده دولت این محبت را با تلاش مضاعف برای توسعه استان جبران نمایید.
به محضر استاندار محترم عارض شدیم که آقای استاندار چرا در دسترس نیستید؟ محل ایراد است که مجموعه مدیران حاضر در استانداری آذربایجان شرقی اعم از شخص آقای استاندار ومعاونین شان ارتباط لازم برای شنیدن دغدغه رسانه های دلسوز و نزدیک به دولت را ندارند و حتی اسامی برخی از این معاونین را هم نمی دانیم و سعادت دیدار با آنان نصیب مان نشده است. آیا بهتر نیست که مجموعه مدیریتی استان نه تنها در مقام تقویت این ارتباط ها برآید بلکه با احصا ابرچالش های استان ، گرای لازم را برای مطالبه گری بدهد و این مطالبات را در دیدارهای حضوری در تهران به رویت مسئولان رده بالا رسانده و دستورهای لازم را برای حل آنان دریافت نماید؟ یا اقلا اجازه دهند تا حین حضور مسئولان رده بالا اعم از وزیر و معاونت ها، رسانه های مطالبه گر نیز حاضر و مشکلات را مطرح نمایند.
به استاندار محترم پیشنهاد دادیم تا ضمن پرهیز از جلسات و دیدارهایی که از درجه اهمیت پایینی برخوردارند، تمام همت خود را با تشکیل یک کارگروه ویژه برای تحقق شعار تشکیل شرکت مس آذربایجان بکار گیرد. تحقق این این شعار می تواند باقیات الصالحات و مصداق همان نام نیکی باشد که در ابتدای صحبت های شان به آن اشاره کردند. تاکید کردیم که بحث تشکیل این شرکت را واجب تر از نان شب قلمداد کنند و انتظار این بود تا در همان مهرماه و روزهای اولیه حضورتان با الاهم و فی الاهم کردن موضوعات تشکیل این شرکت را در راس اقدامات خود قرار دهید.
جهت اطلاع باید عرض کنیم که آغلامینه قاقا یوخدی و برای تحقق این مهم باید به تعبیر خودتان فراتر از بخشنامه ها عمل کنید. تشکیل این شرکت دستور مستقیم رئیس جمهور مرحوم را پشت خود دارد و قانونا می توانید تا محقق شدن آن اجازه خروج هیچ فرآورده ای را از ورزقان ندهید. رسانه های محلی هم تمام قد پشت شما هستند تا کلان چالش ها نظیر مسئله مس، افزایش تعداد پست های برق و انتقال آب ارس به واقعیت بپیوندد. / مس
دیدگاهتان را بنویسید