بازدیدها: 24
عضو هیأت علمی دانشگاه الزاهرا (س) با تاکید بر اینکه یک اقتصاد ضدتولیدی در کشور شکل گرفته به دلیل اینکه بازدهی در فعالیتهای نامولد و سفتهبازی بالاترین میزان بازدهی را دارد، گفت: امروز مردم پولشان را طلا میخرند؛ با خرید و فروش طلا شغل ایجاد نمیشود.جیب
صنعت و تولید صنعتی در کشور بیبهره از فرصتهای دسترسی به اعتبارات بانکی است چراکه بانکها در خدمت همین فعالیتهای سوداگری و سفته بازی هستند، نه در خدمت تولید. امروزه این نهادهای مافیایی از هر وسیلهای برای کسب درآمد به زیان مردم استفاده میکنند. سیب زمینی را صادر میکنند کیلویی ۱۵ هزار تومان، بلافاصله همان را وارد میکنند با کیلویی ۳۰ هزار تومان!
یعنی تا میتوانند و توانستند جیب مردم را خالی کردند. به همین دلیل است که امروز ما با مشکل فرسایش انسجام اجتماعی رو به رو هستیم؛ انسجام اجتماعی با شعار درست نمیشود. مردم به سفرهشان نگاه میکنند و همه امروز فهمیدهاند که چه کسانی سفره مردم را خالی میکنند. بنابراین، اگر میخواهیم که انسجام اجتماعی ایجاد کنیم، باید اقدامات عملی انجام دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت از بعد جنگ تاکنون هر روز کوچکتر شده و نقشش کمرنگتر شده و نقش آن را به نهادهای خارج از دولت واگذار کردهاند.امروز بودجه مملکت در اختیار دولت نیست و به دولت سهمیه میدهند. به همین دلیل سهمیهاش را چون اندک و قطرهچکانی دریافت میکند، ناگزیر است تبدیل به ریال بزرگتر کند و لذا هر روز قیمت ارز را بالا برده است. این البته کار بسیار غلطی است که انجام گرفته، چرا که ما راه حلهای جایگزین داریم، ولی منافع گروههای ذینفع حکم میکند که قیمت ارز بالا برود برای اینکه در تورم این مافیاها سود میکنند. مردم بازنده اصلی تورم هستند، اما برندههای بزرگی هم تورم همیشه داشته و دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (س) تصریح کرد: نقش نهادهای حاکمیتی در این فرسایش انسجام اجتماعی نقش اصلی و تعیین کننده است و به همین دلیل هم ملاحظه میفرمایید که در همین چند وقت که آقای پزشکیان سر کار آمدند، در همین شش ماهه چهار میلیارد دلار طلا وارد کردند، هشت میلیارد دلار برای قطعات خودرو دادند و سه و نیم میلیارد دلار صرف واردات خودروی دست دوم کردند؛ آن وقت مشکلات اساسی مردم مثل دارو مانده است.
امروزه یکی از اصلیترین عوامل فرسایش اجتماعی مردم دارو است. وقتی مردم دنبال دارو میگردند و با این مشکلات عجیب و غریب رو به رو هستند، همه را از چشم حاکمیت میبینند. امروز هیچ کدام از نهادهای کلیدی کشور مثل قوه قضاییه یا مجلس یا دولت کارهای نیستند. هیچ کدامشان نقش تعیین کننده نمیتوانند ایفا کنند، به همین دلیل هم باید انتظاراتمان را از دولت کاهش دهیم. جیب
دیدگاهتان را بنویسید