بازدیدها: 12
کرایههای غیررند و نامشخص بودن سرنوشت پولهای خرد باقیمانده، به دغدغهای جدی برای مسافران حملونقل عمومی تبدیل شده؛ مسئلهای که به گفته یک فعال رسانهای، ریشه در نرخگذاریهای غیرکارشناسی و نبود شفافیت دارد.
امیر رهبر، فعال رسانهای، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: چند سال است که مردم مجبورند کرایههایی را بپردازند که نه کارشناسیشدهاند و نه رند. باقیمانده این مبالغ هم معمولاً بهطور دقیق مشخص نیست که به کجا میرود و در اختیار چه نهادی قرار دارد.
وی ادامه داد: مبلغ غیررند کرایهها، چه در مترو و بیآرتی و چه در تاکسیها، این ذهنیت را در افکار عمومی ایجاد کرده که پول خردهای باقیمانده ، در نهایت چه سرنوشتی پیدا میکند؟ و اصلا چرا قیمت گذاری ها با اعداد رند نیست. این عدم شفافیت بیاعتمادی ایجاد کرده و جای اصلاح دارد.
رهبر تأکید کرد: اگر مسئولان با انصاف و دقت بیشتری به موضوع نرخگذاری نگاه کنند، قطعاً میتوان نتایج مثبتی گرفت. تعیین نرخهای رُند و کارشناسیشده، هم به نفع رانندگان است و هم باعث آسودگی خاطر مسافران. وقتی کرایهها رُندباشند، دیگر زمینهای برای سوءتفاهم یا نارضایتی باقی نمیماند.
او در پایان گفت: یکی از معضلات همیشگی، بهویژه در زمان افزایش نرخ کرایه تاکسیها، همین موضوع قدیمی و حلنشدهی ” رُند” نبودن کرایه ها است. رانندگان به دلیل نداشتن اسکناس ریز، اضافه از مسافر میگیرند یا مسافران مجبور میشوند از کرایه بگذرند و اغلب مسافر زیان میبیند.
دیدگاهتان را بنویسید