بازدیدها: 3
مسعود نصرتی روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست با دستگاه های اجرایی استان، با بیان اینکه بواسطه این پروژه ها ۷۳ هزار قطعه زمین معطل اتمام این پروژه ها است، افزود: اگر شما بدانید که چقدر منابع صرف این زمین ها در یک سال میشود، تاسف میخورید و ما باید این شرایط را برای مردم تبیین کنیم. عمرانی
وی به تحمیل هزینه های اضافی به مردم توسط ناتمام ماندن پروژه های عمرانی اشاره کرد و عامل ایجاد بافت فرسوده شهری را تصمیمات نادرست عنوان کرد و گفت: مسئولان، بافت شهری را فرسوده میکنند بدلیل اینکه یک منطقهای ۲۰۰ سال طول کشیده تا زیرساخت های آن از جمله مسجد، مدارس، آب، برق و گاز آن تامین شود، بعد باتوجه به وجود یک واحد بافت تاریخی کل آن منطقه را اجازه ساخت و ساز نمیدهیم.
نصرتی از وجود ۱۴۸ هزار هکتار بافت فرسوده از ۹۰۰ هزار هکتار بافت شهری خبر داد و افزود: ما باید ساخت و ساز ساختمان های جدید را در بافت فرسوده شهری توسعه دهیم که از لحاظ زیرساختی همه چیز در آنجا تامین و تجهیز شده است.
وی تصریح کرد: در استان تهران همه بافت های تاریخی تبدیل به انبار شده است و باید این دیدگاه اصلاح شود که یک واحد ساختمانی ۳۰۰ سال پیش هشت متر ساخته شده در عصر حاضر نباید کل بافت بیشتر از هشت متر ارتفاع ساختمان باشد.
وی به همکاری و همیاری وزارت کشور با استانداری و فرمانداری ها تاکید کرد و گفت: هر مصوبهای و دستورالعملی که مسئولان استانی نیاز دارند به وزارت ارسال کنند، ما با بررسی میتوانیم چندساعته این درخواست را حل کنیم.
معاون عمرانی و رئیس سازمان شهرداری و دهیاری های وزارت کشور به گزارش دهی درست مسئولان استانی تاکید کرد و افزود: مسئولان امر در کنار اینکه گزارش و عملکرد مثبت خود را اعلام میکنند باید جنبه منفی آنها را هم در نظر بگیرند و به مسئولان بالادستی گزارش کنند، در بخش هایی از مسئله با مشکل و کمبود مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه کشور تحمل کلیگویی، اشتباه رفتن و تصمیمات نادرست را ندارد، ادامه داد: مسئولان نباید وعده و گزارش های نادرست به مردم تحویل دهند، و باید کاملا مطابق با شرایط کشوری و استانی باشد.
در این نشست مدیران کل راه و شهرسازی، آب منطقهای نوسازی مدارس و آموزش و پرورش به تشریح ظرفیت، مشکلات و موانع موجود ارگان های مربوطه خود پرداختند.
دیدگاهتان را بنویسید