به گزارش ملت آزاد آنلاین، به نقل از شیرینی و شکلات، قدیمیترین رفرنسی که در آن به هل اشاره شده، یک لوح سفالی متعلق به نیپور، از شهرهای باستانی سومر، است که تاریخ به آن به 2000 سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد. در طول قرن 4 قبل از میلاد مسیح، هل یک کالای تجاری بین هند و یونان بود. تا اوایل قرن نوزدهم، هل یک محصول جنگلی خود رو بود، و کشت سازمان یافته آن در مقیاس وسیع صرفاً در اواسط قرن نوزدهم، وقتی که تقاضا برای هل در سراسر جهان افزایش یافت، شروع شد. امروزه تولید هل عمدتاً در هند و گواتمالا متمرکز میشود. تا سال 1980 هند بزرگترین تولیدکننده، مصرفکننده و صادرکننده بوده است، اما بعدها جایگاه آن توسط گواتمالا تصاحب شد. در گواتمالا این محصول در سال 1920 برای اولین بار عرضه شد و تولید آن بعد از جنگ جهانی دوم، به دلیل نرخهای بالای بازار و افت ارزش قهوه، بهطور قابلتوجهی گسترش یافت.
دیدگاهتان را بنویسید