نعمت الله پایان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، احداث و تجهیز پردیس های سینمایی را یکی از مهمترین برنامه های فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برشمرد و افزود: اکنون تنها ۲ پردیس سینمایی در تبریز وجود دارد که این تعداد برای جمعیت بیش از ۲ میلیون نفری به هیچ عنوان کفاف نمی کند.
وی با تاکید بر اینکه باید پردیس های مدرن و به روز در تمام استان و حداقل در شهرهای بزرگ مثل تبریز، مراغه و مرند ایجاد شود، از رایزنی و مذاکرات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با نهادهایی همچون شهرداری و فرمانداری ها برای این موضوع مهم خبر داد.
پایان تکمیل و تسریع در ساخت و تجهیز تالار مرکزی تبریز را از جمله برنامه های اولویت دار استان در حوزه عمران فرهنگی و اجتماعی برشمرد و یادآور شد: این تالار با همکاری و مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز در دست ساخت است که با بهره برداری از آن می توان بخشی از مطالبات اهل فرهنگ و هنر این کهن شهر را پاسخ گفت.
وی ادامه داد: بر همین مبنا در شهرهای سراب و اهر نیز سالن های مجهز سینما در دست ساخت است که تلاش داریم در کمترین زمان ممکن آنها را تکمیل و به اهالی هنر تحویل دهیم و یک سال اخیر نیز سالن های سینما در شهرهای آذرشهر و چارایماق تکمیل و به بهره برداری رسید.
پایان تعداد کل سالن های سینمای فعال در آذربایجان شرقی را ۲۴ سالن اعلام و اظهار کرد: این در حالی است که کل سالن های سینمای استان ۴۷ مورد است که بخش قابل توجهی به دلیل فرسوده بودن، نیازمند بازسازی است تا به چرخه فعالیت های هنری و فرهنگی بازگردند.
به گفته وی از مجموع سالن های سینمای موجود در کلانشهر تبریز تنها ۲ سالن تحت نظر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی است و بقیه توسط بخش خصوصی و یا سایر نهادها اداره می شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذاری سالن ها و پردیس های سینمایی به بخش غیردولتی را بهترین راهکار برای توسعه این سالن ها عنوان کرد و افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی از هر گونه فعالیت سرمایه گذاران در این حوزه به شدت استقبال می کند.
دیدگاهتان را بنویسید