در هفتههای اخیر، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز تبدیل به یکی از پر رفتوآمدترین مکانهای ورزشی کشور شد، جایی که از معاون رئیسجمهور و وزیر ورزش گرفته تا رئیس سازمان برنامه و بودجه، همگی به تبریز سفر کرده و با حضور در این ورزشگاه، وعدههایی پر زرق و برق برای بهسازی و توسعه آن دادند.بازدیدها
به گزارش ملت آزاد آنلاین، اما حالا که دوربینها خاموش و بازدیدها به پایان رسیدهاند، افکار عمومی بهدرستی میپرسند: «حالا وقت عمل نیست؟» بهویژه که در میان وعدههای مطرحشده، افزایش ظرفیت این ورزشگاه به ۱۰۰ هزار نفر نیز دیده میشد. وعدهای که بیشتر به رویایی خوش طعم میماند تا برنامه اجرایی. همان ضربالمثل معروف: «سنگ بزرگ، نشانه نزدن است.»
چمن، اولویت اول
فارغ از طرحهای بلندپروازانه، آنچه اکنون ورزشگاه یادگار امام ره تبریز بیش از هر چیز به آن نیاز دارد، تعویض سریع زمین چمن است. موردی که با توجه به حضور تراکتور در رقابتهای فصل آینده لیگ نخبگان آسیا باید در اولویت قرار گرفته و هر چه سریعتر اجرایی شود.
در این خصوص حتی در روزهای اخیر کاپیتان تراکتور با انتقاد از کیفیت پایین چمن یادگار بر فوریت تعویض آن تأکید کرد. اما با گذشت چند روز از پایان فصل و برگزاری جشن قهرمانی این تیم، هنوز اقدامی عملی در این زمینه صورت نگرفته است.
نقص در ساختار حرفهای ورزشگاه
افزون بر این، گزارشها از ایراد جدیدی حکایت دارد که کنفدراسیون فوتبال آسیا به این ورزشگاه وارد کرده است. نبود مکانیزم دقیق برای کنترل ورود تماشاگران از جمله نواقصی است که در دیدار فصل گذشته تراکتور مقابل الخالدیه بحرین بهوضوح دیده شد.
در این دیدار، آمار بلیتهای صادرشده با تعداد واقعی تماشاگران همخوانی نداشت و اکنون بهعنوان یک ایراد زیرساختی مطرح است. این نقص، مانعی جدی بر سر راه دریافت مجوز حرفهای برای میزبانی بینالمللی است و باید در کوتاهترین زمان ممکن اصلاح شود.
کلام آخر: از بازدید تا اجرا
ورزشگاه یادگار امام ره تبریز که محل میزبانی دیدارهای تیم تراکتور و فوتبال استان است، یکی از سرمایههای ملی کشور در ورزش محسوب میشود. اکنون که مسئولان با وعدههای رنگارنگ به تبریز آمدهاند، زمان آن رسیده که نشانهای از عملگرایی و تعهد واقعی نیز به مردم داده شود.
پیش از آنکه فصل تازه آغاز شود، باید دید آیا وعدهها به زمین چمن خواهند رسید یا باز هم در فضای مجازی باقی میمانند؟
دیدگاهتان را بنویسید